MTB – CYCLO De Lovie

Ook dit jaar kunnen we helaas geen normale editie aanbieden. Alle cijfers gaan de goede kant op, maar met ons doelpubliek op het domein zijn we beter nog wat voorzichtig. Daarom hebben we opnieuw gezorgd voor ritten via gpx.

De editie van dit jaar gaat door op 11 en 12 september 2021. Algemene startplek voor de cycloritten is het Oudstrijdersplein in Poperinge, voor de mtb-ritten is dat aan de sporthal van Poperinge. Maar aangezien er via gps gereden wordt, kan je eigenlijk eender waar op het parcours starten.

Parcours:
Mountainbikers kunnen kiezen tussen 4 ritten. De recreatieve fietser kan kiezen voor 45 of 65 km in een vlakke versie. Deze ritten passeren via  Vlamertinge, Woesten, Krombeke en Proven.
Voor diegene voor wie het wat meer mag zijn, kunnen kiezen voor eveneens 46 of 66 km en een passage door het prachtige Heuvelland.

Wielertoeristen hebben de keuze uit een rit van 50, 75 of 100km, met een start via de Heuvellandse puisten en een iets rustiger einde.

Inschrijven:

Voor deze editie vragen we om vooraf in te schrijven via de link hieronder. Enkel wie heeft ingeschreven én betaald krijgt de nodige gpx-files toegestuurd en is verzekerd.
Deelnemen kan tegen volgende tarieven:

Link
11/9 MTB https://www.vbr-vlaanderen.be/voorinschrijvingen/inschrijvingsform_msp.php?event_id=15938&sectie=vwb
11/9 Cyclo https://www.vbr-vlaanderen.be/voorinschrijvingen/inschrijvingsform_msp.php?event_id=15934&sectie=vwb
12/9 MTB https://www.vbr-vlaanderen.be/voorinschrijvingen/inschrijvingsform_msp.php?event_id=15173&sectie=vwb
12/9 Cyclo https://www.vbr-vlaanderen.be/voorinschrijvingen/inschrijvingsform_msp.php?event_id=15174&sectie=vwb

 

Lid Geen lid
MTB 4€ 6€
CYCLO 2€ 4€

We voorzien enkele leuke prijzen die we onder alle betalende deelnemers gaan verloten.

De opbrengst van deze editie gaat ook integraal naar het varend terras. Deze eerste vormingen zijn achter de rug en de bewoners kunnen deze zomer genieten van deze unieke verwezenlijking op onze mooie kasteelvijver. In naam van alle mensen die wij ondersteunen een welgemeende “Dank u wel”.

Kun je niet aanwezig zijn maar wil je graag je steentje bijdrage, wij appreciëren elke vrije bijdrage op het rekening nummer van De Lovie vzw BE51 4673 3521 0162, met vermelding Varend Terras.