Win-win

Als sociale organisatie zijn we voortdurend op zoek naar interessante samenwerkingen met een win-win voor beide partijen!

-begeleid werk
-(gepersonaliseerde) relatiegeschenken
-werk in toelevering
-teambuilding
-locatie voor feesten of evenementen


Begeleid Werk

Begeleid werken heeft als doel personen met een handicap de kans te bieden om op de gewone arbeidsmarkt werk op maat uit te voeren onder de begeleiding van een jobcoach. Aan deze arbeid zijn geen loonkosten verbonden voor de werkgever. Begeleid werk kan variëren van enkele uren tot enkele dagen per week.
Voor meer info, contacteer Mobius op 057 334 965 of mobius@delovie.be
Lees meer over begeleid werk in deze brochure.
De Lovie vzw is lid van het Vlaams Platform Begeleid Werken.

Gepersonaliseerde of relatiegeschenken
Ben je op zoek naar een uniek relatiegeschenk, al of niet gepersonaliseerd? Wat denk je van een assortiment confituren, keramieken schaal of handgemaakte kaarsen? Wij helpen je graag verder!
Contacteer Angie Verbrigghe op tel. nr.  057 344 365 of angie.verbrigghe@delovie.be

Werk in toelevering
De Lovie kan partner zijn voor werk in toelevering. Wij kunnen eenvoudig verpakkingswerk uitvoeren, mailings verzorgen of bepaalde deeltaken uitvoeren voor assemblagewerk. Interesse?
Contacteer Luc Liefooghe op tel. nr. 057 344 321 of mail naar luc.liefooghe@delovie.be.

Teambuilding
De Lovie heeft heel wat troeven in huis voor een originele teambuilding: handen uit de mouwen op de hoeve, tandemfietsen, samen koken, recreatie op het kasteelpark, klei bewerken of keramiek maken in het Sinterpunt … We werken graag samen een voorstel uit voor een onvergetelijke activiteit. Wij staan al te popelen om kennis te maken! Benieuwd?
Vraag gerust meer info aan Angie Verbrigghe op tel. nr. 057 344 365 of angie.verbrigghe@delovie.be

Locatie voor feesten of evenementen
De geschiedenis van het kasteelpark gaat terug tot halfweg de 19e eeuw. Het park is 63 ha groot en werd aangelegd in romantische Engelse landschapsstijl, getuige de prachtige zichtlijnen, rechte lanen, graspartijen, vijvers, borders, merkwaardige bomen en bospercelen. Kortom, de ideale locatie voor de organisatie van feesten of evenementen.
Voor meer info, contacteer Angie Verbrigghe op tel. nr. 057 344 365 of angie.verbrigghe@delovie.be

foto mondi