Ondersteuning overdag

“Ik ben 16 jaar en kan door mijn medische problemen enkel in de voormiddag naar school. Waar kan ik terecht in de namiddag?”

“Ik ben 8 jaar en loop school in het buitengewoon basisonderwijs. Mijn ouders werken allebei fulltime. Kan ik bij jullie terecht op woensdagnamiddag.”

“Ik zou graag met de bus opgehaald worden om naar school te gaan in Spalier. Kan ik dan ook genieten van voorschoolse opvang, een warme maaltijd over de middag en een vieruurtje alvorens ik de bus terug naar huis neem?”

Dagondersteuning aan jongeren kan zowel schoolaanvullend als schoolvervangend zijn. Schoolaanvullende ondersteuning bestaat uit een waaier van activiteiten voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag, in het weekend of de vakantie: bv. sporten, koken, uitstapjes … Tijdens de schoolvervangende dagondersteuning wordt er binnen de schooluren een alternatief programma aangeboden.
Tijdens de dagondersteuning kan je ook gebruik maken van diverse vormen van behandeling en training (kinesitherapie, logopedie, zelfredzaamheidstraining …).

Contacteer ons via het contactformulier , via socialedienst@delovie.be of op het telefoonnummer 057 334 965.

 

DSC_6711