Il Sogno

Il Sogno of ‘de droom’ is de muziekgroep van De Lovie. De achtkoppige band bestaat uit Evelien Callens, Gregory Soetaert, Inez Vanalderweireldt, Martin Mahieu, Amber Moreel, Mathieu Lemaitre, Rik Rabaey en Tijs Veramme. Zij brengen een gevarieerd programma van hitgevoelige nummers, folksongs en eigen composities.

Il Sogno bespeelt een uitgebreid instrumentarium en een ruim palet aan emoties: van ontroering tot onbegrensde vrolijkheid. Zij deelden al het podium met Sabien Tiels, Raymond van het Groenewoud, Willem Vermandere, Imperior de Percussion, Klaas Delrue (Yevgueni), Riet Muylaert (JackoBond), Wannes Cappelle, Jan De Smet, Guy Swinnen, Jelle Cleymans en Amaryllis Temmerman.

 


Concertagenda 2020:
4 januari: Vlamertinge
3 februari: Ieper
21 februari: Beveren aan de IJzer
25 april: Poperinge
3 mei: Labadoux-festival Ingelmunster
28 mei: Lions Bad-festival Roeselare
16 augustus: Oostburg (Nederland)
18 december: 25 jaar Il Sogno (Poperinge)
19 december: 25 jaar Il Sogno (Poperinge)

Meer info? Contacteer Rik Rabaey op het tel. nr. 057 344 307 of via rik.rabaey@delovie.be.

 

In het kader van het microproject ‘Vivons samen’ deelde Il Sogno 5 keer het podium (aan beide zijden van de grens) met Rex’n Roll, de muziekband van de Franse organisatie Les Papillons Blancs de Dunkerque.
Van deze concertreeks werd met de steun van Interreg V France-Wallonie-Vlaanderen, een artistiek roadmovie gemaakt door Sven Verhaeghe.