MTB-Cyclo De Lovie

Na 2 alternatieve edities zijn we verheugd iedereen terug te kunnen uitnodigen op het prachtige kasteeldomein van De Lovie vzw, Krombeekseweg 82, Poperinge. Ons domein is opnieuw het middelpunt van een dag vol ambiance en sportiviteit.

De editie van dit jaar gaat door op 11 september 2022. Start- en aankomstplek is het centrale plein voor de feestzaal. Dit plein wordt als vanouds ingericht met de inschrijfstand, de drankstand, bewaakte fietsparking, douches, afspuitstand, …

Parcours:
Mountainbikers kunnen kiezen tussen 4 ritten (35, 45, 55 en 65km). Traditiegetrouw kiezen we voor parcoursen ten noorden van Poperinge.
Wielertoeristen hebben de keuze uit een rit van 30,  50, 75 of 100km. Behalve de 30km passeren de cycloritten over Noord-Franse wegen.

Op het domein voorzien we een kidstoer.

 

Nieuw dit jaar is het aanbod van een G-sport parcours. G-sporters kunnen hun eigen fiets meebrengen of gebruik maken van één van de aanwezige mountainbikes of aangepaste fietsen. Het parcours gaat over verharde wegen, met hier en daar mogelijkheid om offroad te gaan.

Deelname aan kids- of G-sporttour vallen steeds onder toezicht van ouders of begeleider!

 

Inschrijven:

Inschrijven kan enkel ter plaatse en tussen 7:00 en 11:30.
Wielerclubs die en groupe ensen te rijden, kunnen een lijst met deelnemende leden en de barcode van hun aansluting bij een bond afgeven aan de inschrijfstand samen met het totale inschrijfbedrag.

 

Lid Geen lid
MTB 4€ 6€
CYCLO 2€ 4€

Kids- en G-sporttour bieden we gratis aan en dit tussen 9u en 11u.

De opbrengst van deze editie integraal naar de aanschaf van vrijetijdsmateriaal. In naam van alle mensen die wij ondersteunen een welgemeende “Dank u wel”.

Kun je niet aanwezig zijn maar wil je graag je steentje bijdrage, wij appreciëren elke vrije bijdrage op het rekening nummer van De Lovie vzw BE51 4673 3521 0162, met vermelding Varend Terras.