The Basement

“Van biografie wil ik niets weten. De boeken die ik heb geschreven, vormen mijn biografie: zij zijn de voetstappen die ik nalaat op mijn weg.” Zo schreef Jeroen Brouwers in De voetstappen die ik nalaat. En: “Sporen achterlaten, mogelijk is dat de zin van het leven”.

Wat als er een simpele drukknop zou bestaan waarbij je niet alleen even tot stilstand komt, maar waarbij je meegenomen wordt op een reis terug in de tijd? Voet na voet word jij toeschouwer van de stappen die jij op je weg hebt afgelegd. Hoe komt het dat je net die route koos? Wat maakt dat net die invloeden jou hebben geraakt? De kunstenaars van Studio Artîlerie nemen je graag mee op hun afgelegde weg, hun afdruk, op het spoor dat hun creatieve en kunstzinnige route heeft bepaald. Welkom in The Basement!

Voor de vierde zomer op rij, laat Studio Artîlerie het publiek graag kennismaken met het artistieke werk van bijzondere kunstenaars in The Basement. The Basement is de ruwe en onafgewerkte kelderverdieping van gebouw Waterkant op Kasteelpark De Lovie, met spectaculair zicht op de vijver. De tentoonstelling loopt van 6 juli tot en met 1 september en is open van 10 u. tot 18 u. behalve op maandag en dinsdag. De toegang is gratis.

Studio Artîlerie is het kunsteneiland van De Lovie vzw, een vrijplaats voor beleving en expressie. Meer info via www.studioartilerie.be.