De nieuwe moarte

Flor Barbry’s Volkstoneel voor Frans-Vlaanderen strijkt éénmalig neer op het kasteeldomein De Lovie en dit op 26 november 2022 om 20u00.
Met het stuk “De Nieuwe Moarte” van Raymond Capoen in een bewerking van Jos Mooren brengt de troupe van Westouter naar trouwe gewoonte een performance in het sappige Frans-Vlaams dialect om te schuddebuiken en te schaterlachen.
De Lovie vzw is Flor Barbry’s Volkstoneel voor Frans-Vlaanderen enorm dankbaar dat zij een benefietvoorstelling komen spelen waarvan we de opbrengst kunnen gebruiken voor de realisatie van ons varend terras. Dit is een project, uitgewerkt door enkele medewerkers van De Lovie vzw, waarbij er een elektrisch aangedreven vlot wordt gebouwd waarbij ook bewoners in een rolwagen kunnen genieten van de rust op onze vijver.

De voorverkoop gaat door op zaterdag 24 september van 9 u. -12 u. in het kasteel van De Lovie, Krombeekseweg 82, 8970 Poperinge. Parkeren kan op parking 2 “Kasteel”.  Betalen is mogelijk in cash of met Bancontact. Daarna kan je telefonisch je kaarten reserveren bij Pieter Stragier op 0495/42.50.93 (na 17u)