Dag van de Zorg

Van harte welkom op Dag van de Zorg op zondag 19 maart van 14 u. tot 17 u.
op Kasteelpark De Lovie, Krombeekseweg 82 in Poperinge.

De Lovie vzw is een sociale organisatie actief in heel de Westhoek. Wij ondersteunen kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking: thuis, op school of op het werk, in onze eigen locaties of waar nodig. Het zorglandschap is de voorbije jaren sterk veranderd, ook maatschappelijke noden evolueren. Vanuit een bewust engagement ten opzichte van kwetsbare personen verruimt onze doelgroep en verbreedt onze werking.

Een job bij De Lovie vzw, da’ s werken met een warm hart, zorgzame handen, gezond verstand en vooral veel goesting. Een job in de zorg is bouwen aan kwaliteit van leven, samen werken om het beste in iedereen naar boven te halen. Werken in de zorg is boeiend, gevarieerd, soms pittig, maar zeer zinvol. Het geeft je voldoening want je voelt dat je het verschil maakt.

Op zoek naar een job in de zorg?
Overweeg je een nieuwe wending in je carrière?

Kom zondag 19 maart langs en ontdek onze vacatures. Je kan ook:
– kennismaken met enkele nieuwe initiatieven en samenwerkingen;
– een bezoek brengen aan twee nieuwe woonprojecten: De Katapult voor jongeren en Bellis voor volwassenen.

Kinderen kunnen naar hartelust ravotten op het multimovepad Sixtusbossen en de speelzone op het park.

Kun je niet wachten tot Dag van de Zorg en wil je liever meteen solliciteren?
Je vindt onze vacatures op www.delovie.be/jobs.

Nu al benieuwd naar de te bezoeken locaties? Via ons tijdschrift Antenne kun je al eens binnenkijken in De Katapult en Bellis.
Ook Sterk, het magazine van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap wijdde een mooi artikel aan onze nieuwbouw architectuur.

Naar aanleiding van de Dag van de Zorg beleefde een journalist van Dag Allemaal ‘het leven zoals het is’ in Maretak. Zijn reportage lees je hier.