Winkels

In de winkels van De Lovie vind je handgemaakte decoratieartikelen, confituren, wenskaarten, zoetigheid, kaarsen en keramiek in al haar vormen: decoratieve schalen, gebruiksgoed, sieraden, beelden. Onder de naam ‘Sappas’ zijn er ook heerlijke fruitsappen verkrijgbaar, vers uit de boomgaard van De Lovie!

Kadootje geven? Vraag gerust naar een geschenkmand!
Wist je dat wij ook producten personaliseren? Een kapstokje op naam, een relatiegeschenk met je logo … Onze creativiteit biedt een waaier aan mogelijkheden.

 

Aurelia, Weststraat 17, Lo

Open maandag van 10u. tot 12u. en van 13.30u. tot 16u. en
dinsdag tot en met vrijdag van 10u. tot 12u. en van 13.30u. tot 17u.
Info en contact: 058 289 947 of aurelia@delovie.be

In de zomermaanden is Aurelia gesloten.

 

Jules & Jolies, Kasteel De Lovie vzw, Krombeekseweg 82, Poperinge

Open woensdag tot en met zaterdag van 14u. tot 18u.
Info en contact: 057 344 242 of julesenjolies@delovie.be

In het kasteel huist voortaan een sfeervolle geschenkenwinkel ‘Jules & Jolies’ met authentieke producten, lokaal en/of handgemaakt in samenwerking met De Lovie vzw en vele andere partners. Jules & Jolies is eveneens toeristisch onthaalpunt. Ook nieuw werk uit Studio Artîlerie, het bruisend kunsteneiland van De Lovie, vindt er zijn weg.

 

Het Huis van Juffrouw Sibylle, Begijnhofstraat 2, Diksmuide 
Open op vrijdag en zaterdag van 14u. tot 17.30u.
Info en contact: 051 500 319 of hethuisvanjuffrouwsibylle@delovie.be

Het Huis van Juffrouw Sibylle is ook toeristisch onthaalpunt. Op de eerste verdieping kom je meer te weten over de rijke geschiedenis van het beschermde begijnhof.

 

Het Steengoed idee, Kauwekijnstraat 11, Ieper (definitief gesloten)
Een beperkt aanbod vanuit Het Steengoed idee kun je terugvinden in de schoolwinkel van de Heilige Familie, De Link in de Tempelstraat 15, 8900 Ieper en ’t een en ‘ t ander in de Poperingeweg 8, 8900 Ieper.