Huisgenoot gezocht!

Op zoek naar woonondersteuning? Hieronder vind je een actueel overzicht van onze instapklare studio’s en kleine groepswoningen in verschillende regio’s in de Westhoek. Voor meer info, contacteer socialedienst@delovie.be of bel op het nr. 057 334 965. Naast woonondersteuning, kun je bij ons ook terecht voor dagbesteding of zinvolle vrijetijdsinvulling.
Vind je niet meteen een antwoord op jouw vraag? Ook dan kun je ons vrijblijvend contacteren. Wij helpen je graag verder op weg.

Regio Wervik

Magdalenastraat
Woon je graag zelfstandig maar liever niet alleen? Jens is op zoek naar een 2 nieuwe huisgenoten! Samen deel je een rijwoning met terras in de Magdalenastraat, in het centrum van Wervik en op wandelafstand van ’t Susterhuus. De woning beschikt over een inkomhal, keuken en leefruimte, ruime slaapkamers en twee badkamers. Er is een toilet boven en beneden. Elke werkdag komt een begeleider langs en er is 24 u./24 u. oproepbare permanentie.

Regio Ieper

De Maalderij
Zin om samen met andere jongvolwassenen een huis te delen? Kim woont in De Maalderij in Elverdinge, op een boogscheut van de kerk en het centrum van het dorp. Samen met de andere bewoners is ze op zoek naar twee nieuwe huisgenoten.  Sommige van haar huisgenoten hebben nog maar net de school verlaten en verkennen momenteel het ondersteuningsaanbod qua dagbesteding van De Lovie vzw. Samen wonen ze in een huis met een ruime gemeenschappelijke living, keuken, sanitaire ruimtes, 11 individuele kamers en een prachtige grote tuin. Er is 24u/24u en 7 dagen op 7 begeleiding voorzien. Word jij de nieuwe huisgenoot van Kim?

Het Vijverhof
Hallo! Wij wonen in Het Vijverhof in Ieper en zoeken een nieuwe huisgenoot om een ruime, sfeervolle hoevewoning aan de rand van Ieper, nabij Dikkebusvijver, te delen. Buiten is er een mooie tuin met terras midden tussen de velden. Op de bovenverdieping zijn er 7 individuele kamers, op de benedenverdieping zijn er 3 kamers. Er is 24 op 24 begeleiding aanwezig. Ben je iemand die graag in deel uitmaakt van een groep en hou je van rust en de natuur ? Dan ben jij onze man of vrouw!

Regio Poperinge

Het Proveniershuis
Ook Franky uit Het Proveniershuis in Proven, dicht bij het woonpark van De Lovie vzw, zoekt een nieuwe huisgenoot. Hij woont er gezellig samen met 13 andere bewoners van 23 jaar tot 64 jaar. Ze houden van veel gezelligheid en nemen actief deel aan activiteiten in het dorp. Iedereen heeft een eigen kamer en eigen sanitair. Er is 24u/24u en 7 dagen op 7 begeleiding voorzien. Ga jij binnenkort mee fietsen met Franky?