Huisgenoot gezocht!

Op zoek naar woonondersteuning? Hieronder vind je een actueel overzicht van onze instapklare studio’s en kleine groepswoningen in verschillende regio’s in de Westhoek. Voor meer info, contacteer socialedienst@delovie.be of bel op het nr. 057 334 965. Naast woonondersteuning, kun je bij ons ook terecht voor dagbesteding of zinvolle vrijetijdsinvulling.
Vind je niet meteen een antwoord op jouw vraag? Ook dan kun je ons vrijblijvend contacteren. Wij helpen je graag verder op weg.

 

 

Regio Diksmuide

Het Begijnhof
Beschik jij (binnenkort) over een persoonsvolgend budget? Op zoek naar een leuke plek om te wonen of even te logeren? De prachtig gerestaureerde Begijnhofsite in Diksmuide bestaat uit verschillende studio’s en kleinschalige woningen voor 35 personen.
Informeer snel naar de laatste vrije plaatsen!
De intensiteit van begeleiding is afhankelijk van jouw zorgvraag en kan variëren van enkele uren per week tot 24 uur per dag (7 dagen per week). Ons flexibel team staat voor je klaar en werkt graag samen met familie, vrijwilligers en reguliere diensten.

Wil je meer informatie?
Contacteer Nele Delhaye via nele.delhaye@delovie.be of op het nr. 057 344 259.

Regio Wervik

Wil jij wonen in hartje Wervik? 

’t Susterhuus biedt plaats aan 17 personen. De markt, het station, winkels en horeca, de bib, het mooie natuurgebied ‘De Balokken’ … Je vindt het allemaal op een boogscheut van ’t Susterhuus! Binnenshuis heeft iedereen een eigen ruime en comfortabele kamer (met toilet en lavabo). Er zijn twee leefruimtes waarvan een zeer ruim (daar wordt ook gegeten) en er is ook een grote buitenruimte. Wij bieden er 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 woonondersteuning.
De dagondersteuning vindt plaats in het gebouw zelf, maar ook andere dagactiviteiten (bv. wekelijks marktbezoek, zwemmen, begeleid werken …) zijn mogelijk. We werken nauw samen met de buurt, het netwerk en de families, reguliere diensten (bv. thuisverpleging, pedicure …) en vrijwilligers, om voor iedereen een gezellige, veilige en warme thuis te creëren.

Wil je meer informatie? Contacteer Elise Maricau van het aanmeldteam via elise.maricau@delovie.be of op het nr. 0476 737 945.