Gezocht! Helpende handen op het woonpark in Poperinge.

Mogen we stilaan weer dromen van een zomer met terrassen? Wij maken alvast plannen en zijn op zoek naar extra helpende handen.

VRIJWILLIGERS TREFHUIS

Het trefhuis is dé centrale ontmoetingsplek op het woonpark in Poperinge. Bewoners, medewerkers, familie … komen er langs voor een praatje, een heerlijke koffie of fris pintje. Om het team van trefhuis te versterken zijn we op zoek naar extra hulp. Trefhuis is open op weekdagen van 10u tot 18u, in het weekend en op feestdagen van 14u tot 18u. Je kan kiezen voor een soepel engagement op jouw maat: eenmalig, regelmatig of op vaste tijdstippen. Meer info over het trefhuis vind je hier.

Ben je sociaal en heb je zin om mee te helpen in de gezelligste cafetaria van Vlaanderen? Neem dan contact op met Isabelle Berquin via isabelle.berquin@delovie.be of 057/334 965.

VRIJWILLIGERS ZOMERTERRAS

Het zomerterras wordt een rustpunt voor bewoners, medewerkers, toeristen, fietsers, wandelaars, bezoekers van het Kunstenfestival Watou … in de dichte nabijheid van het kasteel. Het wordt een plek die diverse activiteiten zoals een geschenkenwinkel met streekproducten, het multimovepad en wandel- en fietspaden  … met elkaar verbindt. Het zomerterras is elke dag in juli en augustus open van 11u tot 17u, behalve op dinsdag. In een ruime chalet wordt een selfservicepunt voorzien, waar je als vrijwilliger wordt ingeschakeld, met lokale dranken, aperitiefbordjes en picknickmanden.

Zie je jezelf al staan in de chalet of ken je iemand die zin heeft om de handen uit de mouwen te steken? Neem dan zeker contact op met Charlotte Caron via 057/334 965 of kasteel@delovie.be.