De Lovie vzw vlamt voor De Warmste Week!

De Lovie vzw vlamt voor De Warmste Week! 🔥 Vlam jij mee met met ons?

Samen vlammen we voor het project ‘Een BUITENgewone ervaring’. Met de steun van de Warmste Week geven we jongeren met een verhoogde kwetsbaarheid de kans om tijdens een avontuurlijk zomerkamp even hun zorgen te vergeten en grenzen te verleggen.
Daarvoor zijn er verschillende acties:
Leefgroep De Hebe verkoopt:

🍓zelfgemaakte confituur (4 euro)

🥣homemade granola (5 euro)

🌱plantenstekjes: graslelies en philodendron (2 euro)

Op vrijdag 17 en vrijdag 24 november op de vrijdagmarkt in Poperinge, zondag 10 december in het Trefhuis en op vrijdag 15 december op Wintergeluk in het kasteelpark. Kan je er op deze momenten niet bij zijn? Geen zorgen! Je kunt altijd bestellen via dehebe@delovie.be of telefonisch op 057 34 42 20.

De Werkgroep Zinzorg en het Bisdom Brugge slaan de handen in elkaar en verkopen kaarsen en kapjes. Met de aankoop van een kaars schenk je warmte aan de jongeren én aan de personen ondersteund door De Lovie vzw. Want we delen de gekochte kaarsen met hen. De bewoners zullen ze omtoveren tot mooie kunstwerkjes. Samen met hen brengen we de kaarsen in een magische lichtjesoptocht naar de grot op het kasteelpark. Met de aankoop van een kaars (€ 2,50) steun je dus De Warmste week en schenk je een mooi moment aan onze bewoners. De kaarsen worden verkocht via Tania Coene en op Wintergeluk. Meer info bij Tania Coene: tania.coene@delovie.be of 057 34 42 94.

Tijdens Wintergeluk kan je in het kasteel ook kaarsen kopen van ‘In vier en vlam’. Enkele vriendinnen maken ludieke kaarsen met vurige West-Vlaamse quotes “in vier en vlam”, “E lichtpuntje in ’t donker”, “vo jo goak deur ’t vier”.