Op de hoeve wordt een ruim assortiment gastronomische streekproducten gekweekt: oude aardappelrassen (o.a. Vitelotte, Ratte, Corne de gatte, Annabelle), pompoenen, pastinaak, crosnes, aardperen en natuurlijk de befaamde Poperingse hopscheuten! Deze producten worden manueel geoogst en met de grootste zorg gereinigd en verpakt onder het kwaliteitslabel ‘Fine Fleur’ en ‘Flandria’. Wassen, snijden en verpakken van de groenten gebeurt in het hoeve-atelier. Een aantal eenvoudige maar heel lekkere recepten vind je hier.
Wil je je abonneren op de nieuwsbrief van de hoeve of producten bestellen? Contacteer Anja Lemahieu, tel 057 344 362 of mail naar anja.lemahieu@delovie.be.
Wil je kennismaken met het hoeveproject en afronden met een degustatie bij een streekbiertje? Boek het arrangement ‘De smaak van vergeten groenten’ via Angie Verbrigghe op het nr. 057 344 365 of mail naar angie.verbrigghe@delovie.be.