Huisgenoot gezocht!

Op zoek naar woonondersteuning? Hieronder vind je een actueel overzicht van onze instapklare studio’s en kleine groepswoningen in verschillende regio’s in de Westhoek. Voor meer info, contacteer socialedienst@delovie.be of bel op het nr. 057 334 965. Naast woonondersteuning, kun je bij ons ook terecht voor dagbesteding of zinvolle vrijetijdsinvulling.
Vind je niet meteen een antwoord op jouw vraag? Ook dan kun je ons vrijblijvend contacteren. Wij helpen je graag verder op weg.

Instapklare studio’s

Je bent jong en je wil op eigen benen staan. Je vindt een groepswoning te druk en bent op zoek naar een eigen stekje. Je wil zo zelfstandig mogelijk leven, maar vindt het fijn op iemand te kunnen rekenen als je het moeilijk hebt.
Voel je je aangesproken? Informeer snel naar onze instapklare studio’s in Poperinge (Veurnestraat en Oostlaan), Ieper (Rijselstraat), Diksmuide (Begijnhof) en Wervik (Magdalenastraat)!

Regio Diksmuide

Het Begijnhof
Beschik jij (binnenkort) over een persoonsvolgend budget? Op zoek naar een leuke plek om te wonen of even te logeren? De prachtig gerestaureerde Begijnhofsite in Diksmuide bestaat uit verschillende studio’s en kleinschalige woningen voor 35 personen.
Informeer snel naar de laatste vrije plaatsen!
De intensiteit van begeleiding is afhankelijk van jouw zorgvraag en kan variëren van enkele uren per week tot 24 uur per dag (7 dagen per week). Ons flexibel team staat voor je klaar en werkt graag samen met familie, vrijwilligers en reguliere diensten.

Wil je meer informatie?
Contacteer Nele Delhaye via nele.delhaye@delovie.be of op het nr. 057 344 259.

Heb je interesse en wil je vrijblijvend kennismaken?
Welkom op onze Trefdag in Het Begijnhof op vrijdag 24 februari om 13.30 u.
Inschrijven kan via nele.delhaye@delovie.be of op het nr. 057 344 259.

Regio Wervik

Magdalenastraat
Woon je graag zelfstandig maar liever niet alleen? Jens is op zoek naar een 2 nieuwe huisgenoten! Samen deel je een rijwoning met terras in de Magdalenastraat, in het centrum van Wervik en op wandelafstand van ’t Susterhuus. De woning beschikt over een inkomhal, keuken en leefruimte, ruime slaapkamers en twee badkamers. Er is een toilet boven en beneden. Elke werkdag komt een begeleider langs en er is 24 u./24 u. oproepbare permanentie.

Regio Ieper

De Poorterij 5B
De Poorterij 5B is een prachtige herenwoning in hartje Ieper, vlakbij de vestingen en de Menenpoort. Er is 24 uur op 24 begeleiding. Verblijven in het stadscentrum biedt zalig veel mogelijkheden tot vrijetijdsbesteding. Wij organiseren ook dagbesteding op verschillende locaties in Ieper of op het woonpark De Lovie. Samen met jou gaan we op zoek naar wat je interesseert en wat je graag doet.

Het Vijverhof
Wij zoeken een nieuwe huisgenoot om een ruime, sfeervolle hoevewoning aan de rand van Ieper, nabij Dikkebusvijver, te delen. Buiten is er een mooie tuin met terras midden tussen de velden. Op de bovenverdieping zijn er 7 individuele kamers, op de benedenverdieping zijn er 3 kamers. Er is 24 op 24 begeleiding aanwezig. Ben je iemand die graag in deel uitmaakt van een groep en hou je van rust en de natuur ? Dan ben jij onze man of vrouw!