Goesting in de Zomer

Elkaar ontmoeten en samen genieten van een lekker glas, een hartige of zoete hap onder een stralende zon met leuke muziek op de achtergrond … wie droomt daar nu niet van? Daarom kozen we om de opstelling van de gezellige eetkraampjes met hapjes en drankjes voor iedereen buiten op te zetten rond het kasteel en de vijvers, om iedereen goesting te doen krijgen in de mooie natuur en het waardevol erfgoed op het woonpark. Ons feest op de laatste zondag van juni krijgt dan ook een nieuwe naam: Goesting in de Zomer, dit gaat door tussen 11 u. en 18 u. op zondag 26 juni.

Programma:

Doorlopend hartige en zoete hapjes en lekkers voor de dorst

Muzikale noten van Saxillious, De Toape Geroapte en À Deux

Kinderanimatie – Vlaamse kermis

Demonstratie Turnclub Vlamertinge

Verrassende straatanimatie

Startschot Zomerterras, samen met onze partner “Goeste” (ijs- en eethuis Poperinge)

 

“Goeste” zal tijdens de maanden juli en augustus samen met personen die wij ondersteunen, instaan voor de inclusieve uitbating van dit unieke Zomerterras waarbij horeca en zorg de handen in elkaar slaan. 

Het goede doel van ‘Goesting in de zomer’ is De Biotope, de ruime hoevewerking van De Lovie vzw. De opbrengst gaat dit jaar specifiek naar het werken met dieren, een ontspannende activiteit voor heel wat personen die we ondersteunen. Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je De Biotope toch steunen? We appreciëren elke bijdrage op rekeningnummer BE51 4673 3521 0162 met vermelding van ‘De Biotope’. Voor giften vanaf 40 euro bezorgen we je automatisch een fiscaal attest.