Goesting in de Zomer

Elkaar ontmoeten en samen genieten van een lekker glas, een hartige of zoete hap onder een stralende zon met leuke muziek op de achtergrond … wie droomt daar nu niet van?  We willen iedereen goesting laten krijgen in de mooie natuur, in het waardevol erfgoed op het woonpark, in de Zomer. We kiezen er opnieuw voor om de opstelling van de gezellige eetkraampjes met hapjes en drankjes buiten op te zetten rond het kasteel en de vijvers.
Noteer alvast 25 juni, 11 u. – 18 u.: Goesting in de Zomer, Kasteelpark De Lovie, gratis toegang.

Programma:

Doorlopend hartige en zoete hapjes en lekkers voor de dorst

Muzikale noten van Red Spot Avenue, Veel Fokkersvreugde, 2 The Limits Acoustic Coverband en Ze Quaffeurz

Uitgebreide kinderanimatie

Ambachtenmarkt met tal van demonstraties en workshops

QR-wandeling met interessante weetjes over het prachtige kasteelpark

Startschot Zomerterras, samen met partner Goeste

“Goeste” zal tijdens de maanden juli en augustus samen met personen die wij ondersteunen, instaan voor de inclusieve uitbating van dit unieke Zomerterras waarbij horeca en zorg de handen in elkaar slaan. 

Het goede doel van ‘Goesting in de Zomer’ is aangepast outdoor sport- en spelmateriaal, zodat iedereen die we ondersteunen van een topzomer kan genieten. Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je De Lovie vzw toch steunen? We appreciëren elke bijdrage op rekeningnummer BE51 4673 3521 0162 met vermelding van ‘sport en spel’. Voor giften vanaf 40 euro bezorgen we je automatisch een fiscaal attest.